NGS Groups dotterbolag Nurse & Doc Partner får förtroende att leverera sjuksköterskor och läkare till samtliga regioner i Sverige

REG

Det blev nyligen klart att Nurse & Doc Partner, en del av NGS Group, har valts ut som en av få leverantörer för att teckna det nya regionsgemensamma (nationella) avtalet om bemanning av vårdpersonal till alla Regioner i Sverige. Detta förtroende stärker NGS position som en ledande aktör på den nordiska marknaden.

– Vi är glada att meddela att vi har fått tilldelning i den nationella upphandlingen som gör det möjligt för oss att erbjuda bemanning med sjuksköterskor och läkare till samtliga regioner i Sverige. NGS är i och med detta ramavtal en av få aktörer som fått rikstäckande avtal i Sverige, säger Erika Rönnquist Hoh, VD NGS Group AB.

Tillsammans med det nya, rikstäckande avtalet för bemanning med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och barnmorskor till samtliga offentliga sjukhus i Norge är NGS Group ett av få bolag som har förmånen att leverera bemanningstjänster inom vård till hela Norge och Sverige och är därmed i en mycket bra position på den nordiska marknaden.

Avtalet är ännu inte tecknat då upphandlingen i nuläget ligger för överprövan hos Kammarrätten. Fram till dess att det nya avtalet signeras och träder i kraft kommer NGS Group att leverera på befintliga regionala avtal, via dotterbolagen Nurse & Doc Partner, Plus Care och Psykiatrika.  

­­– Med det nya avtalet kommer vi kunna erbjuda våra konsulter ännu fler möjligheter och uppdrag över hela Sverige och Norge. Vi är stolta över att ha fått förtroendet och möjligheten att bidra med vår breda expertis inom vårdbemanning, säger Malin Ernestrand, VD för Nurse & Doc Partner.

För mer information, vänligen kontakta:
Erika Rönnquist Hoh
Koncernchef NGS Group AB
+46 733434130, erika.ronnquist.hoh@ngsgroup.se

Om NGS Group AB
NGS Group AB är en ledande koncern inom bemanning, rekrytering, interima tjänster, interim management, executive search och assessment, verksam i Sverige och Norge. Våra verksamheter är specialiserade inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. Genom ett nära samarbete mellan våra olika verksamhetsområden arbetar vi aktivt för att skapa förutsättningar för kunskapsdelning och utnyttja möjliga synergieffekter för att hela tiden utveckla vårt erbjudande och skapa mervärde för våra kunder. NGS Group är noterat på Nasdaq Stockholm.



Bilaga


Datum 2023-10-24, kl 10:15
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!