NGS Group utser Jan Mörén till den nyinrättade rollen Chief Digital Officer med uppdraget att fortsätta driva NGS digitala transformation

REG

NGS Group är glada att meddela en viktig utveckling inom koncernen. Jan Mörén, nuvarande VD för Source Executive Recruitment, ett av NGS Groups dotterbolag, utökar sitt ansvarsområde som Chief Digital Officer för NGS Group. Denna utveckling markerar en ny fas i vår digitala strategi, som syftar till att förbättra och effektivisera våra rekryterings- och bemanningslösningar för kunder och kandidater.

Med en fast grund inom koncernen och en gedigen förståelse för dess behov, kommer Jan att leda arbetet med att utveckla affären med hjälp av digital teknik. Vår målsättning är att integrera modern teknologi och AI i våra processer för att skapa en smidigare och mer anpassningsbar kund- och kandidatupplevelse.

Denna teknologiska satsning kommer att resultera i snabbare och mer exakta matchningar för våra kunder, vilket möjliggör en mer effektiv rekryterings- och bemanningsprocess. För kandidaterna innebär detta en mer riktad process, med bättre möjligheter att koppla ihop dem med passande tjänster, oavsett om det handlar om rekryteringen av en chef eller bemanning av en sjuksköterska.

Att utöka min roll inom NGS Group är en spännande utmaning. Jag ser fram emot att driva vår digitala utveckling framåt och att se de positiva effekterna detta kommer att ha för både våra kunder och kandidater, säger Jan Mörén.

Erika Rönnquist Hoh, VD för NGS Group, tillägger:

Vi har ett starkt strategiskt fokus att säkerställa NGS Groups digitala transformation. Jans erfarenhet och insikt från Source i kombination med tidigare ledning av tech-startup är en enorm tillgång i vår strävan att fortsätta vara ledande inom branschen. Hans roll som CDO kommer att vara en central del i att leda koncernen framåt på vår digitala resa.

För mer information om våra digitala initiativ, vänligen kontakta:
Jan Mörén
Chief Digital Officer, NGS Group
E-post: jan.moren@ngsgroup.se
Telefon: +46 768834063

Erika Rönnquist Hoh
Koncernchef NGS Group AB
E-post: erika.ronnquist.hoh@ngsgroup.se
Telefon: +46 733434130

Om NGS Group AB
NGS Group AB är en ledande koncern inom bemanning, rekrytering, interima tjänster, interim management, executive search och assessment, verksam i Sverige och Norge. Våra verksamheter är specialiserade inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. Genom ett nära samarbete mellan våra olika verksamhetsområden arbetar vi aktivt för att skapa förutsättningar för kunskapsdelning och utnyttja möjliga synergieffekter för att hela tiden utveckla vårt erbjudande och skapa mervärde för våra kunder. NGS Group är noterat på Nasdaq Stockholm.

Bilaga


Datum 2023-12-06, kl 09:00
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!