NGS Group lanserar nytt tjänsteområde – Assessment & Leadership Services

REG

Våra partners och kunder har ökat sin efterfrågan på våra tjänster inom assessment och ledarskapsutveckling. Därför lanserar NGS Group nu det nya området Assessment & Leadership Services.  Minna Aspnäs, leg. psykolog med 15 års erfarenhet av assessment, ledarskapstjänster och executive search samt flerårig ledarerfarenhet inom NGS Group, kommer att leda området. Teamet inom Assessment & Leadership Services består totalt av nio seniorkonsulter, varav fyra är legitimerade psykologer.

Tjänsteområdet bygger på NGS Groups unika styrkor inom personbedömning, second opinion, 360-utvärderingar, management audits, coaching och ledarskapsutveckling.

”NGS Group har en imponerande specialistkompetens och lång erfarenhet av att erbjuda assessmentlösningar som hjälper våra partners att lyckas. Med Assessment & Leadership Services stärker vi vårt engagemang för att hjälpa organisationer att utveckla starka ledarskapsförmågor och bygga robusta team som är välrustade för att navigera i dagens komplexa miljöer", säger Erika Rönnquist Hoh, VD på NGS Group.

"Jag ser fram emot att leda Assessment & Leadership Services och tillsammans med vårt fantastiska team bygga vidare på den djupa kunskap vi har inom området. Genom att samla all vår kompetens understryker vi vår ambition att vara en föregångare i att leverera högkvalitativa assessmenttjänster till både offentlig och privat sektor för att hjälpa individer och organisationer att växa och bli framgångsrika”, säger Minna Aspnäs.

För mer information, vänligen kontakta:

Erika Rönnquist Hoh

Koncernchef NGS Group AB

+46 733434130, erika.ronnquist.hoh@ngsgroup.se

Bilaga


Datum 2023-11-07, kl 09:49
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!