NGS Group ABs dotterbolag Plus Care vinner återigen avtal med att bemanna Närhälsans Jourcentraler

REG

NGS Group ABs dotterbolag Plus Care har blivit valda som den enda leverantören av läkarbemanning till Närhälsan Jourcentraler och Närhälsan Östra sjukhuset närakut, som täcker hela Västra Götalandsregionen (VGR). Det nya avtalet ger oss möjlighet att fortsätta vårt arbete med att stötta VGR i att patienter får vård under kvällar och helger.

Plus Care har varit den enda upphandlade leverantören av läkare till dessa jourcentraler sedan vi tecknade vårt första avtal med VGR 2019. Detta har gjort det möjligt för oss att bygga upp en stark relation med, och djupgående kunskap kring, Närhälsan och därigenom garantera kontinuitet och kvalitet i vården.

Från och med den 1 april 2024 kommer Plus Care att fortsätta bemanna totalt 12 jourlinjer runt omkring i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att våra läkare kommer att vara tillgängliga varje dag, året runt, för att säkerställa att vårdbehovet hos patienterna blir tillgodosett. Vi är glada över att ha fått förtroendet att fortsätta detta viktiga arbete och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ vård till regionens invånare.

Magnus, konsultchef på Plus Care med ansvar för jourlinjerna på Närhälsan: ”Det bästa med mitt jobb är att se vilken skillnad och vilken samhällsnytta Plus Care bidrar med ute i vårdens vardag. Att få vara en del av detta - är helt underbart!"

Evelina, verksamhetschef för läkarbemanning på NGS Group fortsätter: "Jag är oerhört stolt över att vi på Plus Care får vara en del av att säkerställa att patienter får vård i Västra Götalandsregionen under kvällar och helger. Våra läkare gör ett fantastiskt arbete varje dag, året runt, på jourcentralerna och det är så glädjande att detta arbete nu får fortsätta i vår regi."

Det nya avtalet har en initial löptid på 1 år med möjlighet till förlängning med ytterligare 36 månader, vilket ger stabilitet och kontinuitet i vår vårdleverans. Plus Care är fast beslutna att fortsätta att sätta patienternas välbefinnande i första rummet och upprätthålla den höga standard vi är kända för.

För mer information, vänligen kontakta:
Evelina Arnström
Verksamhetschef läkarbemanning NGS Group AB
E-post: evelina.arnstrom@ngsgroup.se
Telefon: +46 73447405

Erika Rönnquist Hoh
Koncernchef NGS Group AB
E-post: erika.ronnquist.hoh@ngsgroup.se
Telefon: +46 733434130

Om Plus Care
Plus Care är en ledande leverantör av vårdtjänster med fokus på att bemanna jourcentraler och akutmottagningar med erfarna läkare. Vi är engagerade i att säkerställa tillgänglig, högkvalitativ vård dygnet runt, året om. Vårt mål är att stödja hälso- och sjukvården och patienterna genom att erbjuda kompetent och engagerad personal.

Bilaga


Datum 2023-12-11, kl 09:00
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!