NGS Group AB: NGS Group AB utser Thomas Plate till ny Chief Financial officer

REG

NGS Group välkomnar Thomas Plate som ny CFO och medlem i koncernledningen. Thomas som varit Interim CFO i bolaget sedan den 14 november 2022 tillträdde sin nya roll den 2 oktober 2023.  

Thomas Plate har över 20 års erfarenhet av olika ledande positioner bland annat som CFO. Tidigare erfarenheter är bland annat från bolag som Netmore, Barnebys, Telenor och PacketFront.

”Vi på NGS Group är enormt glada över att Thomas har valt oss som permanent arbetsgivare. Thomas är med sin långa och djupa erfarenhet av finansområdet i allmänhet och börsnoterade bolag i synnerhet ett fantastiskt fint tillskott till vår ledningsgrupp och koncern”, säger Erika Rönnquist Hoh, VD och koncernchef NGS Group.

För ytterligare information kontakta:

Bertil Johansson, Ordförande NGS Group, e-post: bertil.johanson@ardentis.nu

Erika Rönnqvist Hoh, VD NGS Group, e-post erika.ronnquist.hoh@ngsgroup.se

Om NGS Group

NGS Group är en ledande koncern inom bemanning, rekrytering, interima tjänster, interim management, executive search och assessment, verksam i Sverige och Norge. Våra verksamheter är specialiserade inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. NGS Group är noterat på Nasdaq Stockholm

Bilaga


Datum 2023-10-03, kl 16:00
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!