Milena Sohlén blir ny Head of Interim Services samt VD för Human Capital

REG

Det är med stor glädje NGS Group kan meddela att Milena Sohlén börjat hos oss som ny Chef för Interima Tjänster tillika VD för Human Capital. Interima tjänster erbjuder Interima konsulter inom specialistområden såsom Ekonomi & Finans, HR, Socionomer, Sälj & Marknad samt Interim Management på ledningsgruppsnivå. Tjänsterna erbjuds till samtliga våra partners och kunder samt välkomnar vi varmt nya kunder. 

Milena, som har en lång gedigen erfarenhet av ledarskap och försäljning (20+ år) inom Bemanning & Rekrytering, Interim Management, fastigheter och mer kommer med sin långa försäljningserfarenhet och varma ledarstil att bidra till NGS framtida positionering. 

– Milena är rätt person att både växa vår befintliga affär och samtidigt navigera bland och utveckla strategier för nya affärer. Jag är enormt glad över att få en sådan stark ledare till vårt team, säger Erika Rönnquist Hoh, Koncernchef NGS Group. 

– Jag är väldigt imponerad av det alla människor på Human Capital och övriga bolag inom NGS-koncernen har åstadkommit. Human Capital har en stark position, ett etablerat varumärke och ett attraktivt erbjudande till både kunder och kandidater. Det som jag tycker är spännande är dels att lära känna organisationen och dess medarbetare på ett djupare plan, dels att det finns möjligheter att skapa helt nya värden för såväl befintliga som nya kunder på marknaden, säger Milena Sohlén, tillträdande VD för Human Capital

Milena började den 6 november och den första tiden kommer hon lära känna alla kollegor på NGS Group samt träffa alla kunder inom Human Capital.

För mer information, vänligen kontakta:
Erika Rönnquist Hoh
Koncernchef NGS Group AB
+46 733434130, erika.ronnquist.hoh@ngsgroup.se

Om NGS Group AB
NGS Group AB är en ledande koncern inom bemanning, rekrytering, interima tjänster, interim management, executive search och assessment, verksam i Sverige och Norge. Våra verksamheter är specialiserade inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. Genom ett nära samarbete mellan våra olika verksamhetsområden arbetar vi aktivt för att skapa förutsättningar för kunskapsdelning och utnyttja möjliga synergieffekter för att hela tiden utveckla vårt erbjudande och skapa mervärde för våra kunder. NGS Group är noterat på Nasdaq Stockholm.

Bilaga


Datum 2023-11-15, kl 08:30
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!