NextCell offentliggör tilläggsprospekt avseende företrädesemissionen

REG

Tilläggsprospektet, som idag den 10 juni 2024 har godkänts av Finansinspektionen, utgör en del av, och ska läsas tillsammans med, Prospektet. Prospektet och Tilläggsprospektet (tillsammans "Prospekten") finns tillgängliga på Bolagets webbplats, www.nextcellpharma.com, och på Redeyes webbplats, www.redeye.se, samt kommer att finnas tillgängliga på Finansinspektionens webbplats, www.fi.se.

De som redan har tecknat eller anmält sig för teckning av units i Företrädesemissionen har rätt att återkalla sin teckning eller anmälan inom två arbetsdagar från offentliggörandet av Tilläggsprospektet, det vill säga till och med den 12 juni 2024. Teckning eller anmälan som inte återkallas inom angiven tid kommer att förbli bindande och de som önskar kvarstå vid sin teckning eller anmälan behöver inte vidta några åtgärder. Närmare instruktioner för att återkalla en teckning eller anmälan återfinns i Tilläggsprospektet.

För fullständiga villkor och övrig information om Företrädesemissionen hänvisas till Prospekten.

Rådgivare

Redeye AB är finansiell rådgivare till NextCell i samband med Företrädesemissionen. Törngren Magnell & Partners Advokatfirma KB är legal rådgivare till NextCell i samband med Företrädesemissionen.

Datum 2024-06-10, kl 17:26
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet