Howard Goff ny segmentschef för NCAB North America

Howard Goff, för närvarande VP Sales för NCAB-koncernen och tidigare segmentschef Europe, har utsetts till ny segmentschef för NCAB North America.

NCAB har varit verksamt i USA sedan 2012 och har genom åren vuxit genom en rad förvärv till att bli en betydande aktör i denna viktiga region. Vår marknadsandel är fortfarande betydligt lägre än i segmenten Nordic och Europe och därför är en fortsatt stark tillväxt i Nordamerika en prioriterad fråga för koncernen.

Vi är därför glada att kunna meddela att vi förstärker vårt team i Nordamerika. I och med Howards övergång kommer vi att tillföra erfarenhet från NCABs affärsmodell och kommer att utnyttja hans nätverk inom NCAB-koncernen för att accelerera tillväxten i USA.

Robert Balson, för närvarande segmentschef för North America, har beslutat sig för att utforska möjligheter utanför NCAB.

Datum 2023-12-04, kl 15:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!