Mycronic erhåller order på en SLX-maskritare

Mycronic AB (publ) har erhållit en order på en SLX-maskritare från en befintlig kund i Asien. Ordervärdet ligger i intervallet 7-9 MUSD. Systemet är planerat att levereras under det fjärde kvartalet 2024.

Den laserbaserade maskritaren SLX möter en stigande efterfrågan på fotomasker till halvledarindustrin, samt ett kommande ersättnings- och moderniseringsbehov. Fotomasker tillverkade av laserbaserade maskritare är mycket viktiga och står för en majoritet av alla producerade fotomasker för halvledartillverkning. SLX är en modern och energisnål maskritare baserad på samma teknologi som Mycronics maskritare för bildskärmar.

”Denna nya order från en befintlig kund visar att den moderna SLX-plattformen lämpar sig väl för att möta våra kunders behov. Tack vare det fortsatta förtroendet från våra kunder kan vi fortsätta växa den installerade basen av maskritare för halvledarindustrin”, säger Charlott Samuelsson, Sr VP Pattern Generators på Mycronic.

Mycronics division Pattern Generators erbjuder maskritare inom bildskärmstillverkning och produktion av halvledare.

Datum 2023-07-06, kl 14:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!