Omräknade siffror enligt ny koncernstruktur i Momentum Group

Som tidigare kommunicerats delas verksamheten inom Momentum Group in i de två affärsområdena Industry och Infrastructure från och med 1 januari 2024. Som en följd av den nya koncernstrukturen justerar Momentum Group rapporteringen för affärsområdena. För att möjliggöra jämförelser med kommande finansiell rapportering publiceras här omräknade historiska siffror per kvartal och helår för 2022 och 2023.

Den nya koncernstrukturen förstärker förutsättningarna för organisk och förvärvad tillväxt inom respektive affärsområde genom att bättre tillvarata den bredd och kompetens som byggts upp i koncernen sedan noteringen förra året.

Delårsrapporten för första kvartalet 2024 blir den första rapporten med den nya strukturen.

Den omräknade informationen har sammanställts och presenterats i enlighet med Momentum Groups redovisningsprinciper som beskrivs i Momentum Groups års- och hållbarhetsredovisning för 2022. Den omräknade finansiella informationen är inte reviderad.

Bilagorna till detta pressmeddelande innehåller tabellerna (som PDF och i Excel):

  • Omräkning av kvartalsöversikt per affärsområde
  • Omräkning av segmentsredovisning per år
Datum 2024-02-15, kl 07:56
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!