Kommuniké från extra bolagsstämma i Misen Energy AB (publ)

REG

Extra bolagsstämma i Misen Energy AB (publ) ("Misen" eller "Bolaget") hölls idag den 12 juni 2024 varvid aktieägarna fattade följande beslut.

Godkännande av försäljningen av samtliga aktier i Bolagets dotterbolag Misen Enterprises AB

Extra bolagsstämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, att godkänna försäljningen av samtliga aktier i Bolagets dotterbolag Misen Enterprises AB, org.nr 556809-6233 ("Dotterbolaget") till Breakfast Language LLC i enlighet med ingånget aktieöverlåtelseavtal.

Köpeskillingen för aktierna i Dotterbolaget uppgår till 3 000 000 EUR och aktieöverlåtelseavtalet har ingåtts på markmässiga villkor med sedvanliga garantier. Aktieöverlåtelse har förhandlats på armlängds avstånd med Breakfast Language LLC.

Bolagets verksamhet har i sin helhet utförts i Dotterbolaget. Försäljningen av samtliga aktier i Dotterbolaget innebär att det därmed inte kommer finnas någon aktiv verksamhet inom koncernen.

För detaljerade villkor avseende ovanstående beslut på stämman hänvisas till kallelsen och pressmeddelanden som finns tillgängliga på Bolagets hemsida, www.misenenergy.se.

Datum 2024-06-12, kl 11:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!