MedHelp Care tecknar avtal med Svenska Spel – adderar 1 500 medarbetare till sin Hälsoplattform med AI

MedHelp Care har signerat ett avtal med Svenska Spel som innebär att Svenska Spel får tillgång till MedHelp Cares Hälsoplattform med AI. Cirka 1 500 medarbetare ansluts från och med det fjärde kvartalet 2023.

Under våren och inledningen av sommaren har MedHelp Care ingått avtal med ett flertal nya kunder, både direkt och via samarbetspartners. Totalt är det drygt 50 stycken nya kunder som har adderats, däribland St. Gobain, ett ledande bolag inom bygg och konstruktion, samt Systemair, en svensk tillverkare av ventilationsutrustning. Nu skriver MedHelp Care avtal med ytterligare en välkänd kund – Svenska Spel. 
 
Genom avtalet får Svenska Spel från och med den 1 oktober 2023 tillgång till MedHelp Cares nya Hälsoplattform med AI – en hälsofrämjande digital plattform för frånvarohantering, som med stöd av artificiell intelligens även analyserar sjukfrånvaron samt identifierar tidiga signaler på ohälsa.
 
”Under våren har vi haft den stora glädjen att välkomna drygt 50 nya kunder till vår digitala hälsoplattform. Vi är nu extra glada att även addera Svenska Spel som ny kund med sina 1 500 medarbetare. Genom att använda vår Hälsoplattform med AI kommer Svenska Spel nu kunna förbättra medarbetarhälsan, öka sin produktivitet och minska både sjukfrånvaron och sina kostnader”, säger Tobias Ekros, VD MedHelp Care.

Datum 2023-08-28, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!