MedHelp Care stärker ledningen – tillsätter ny roll inom försäljning

MARKN.

MedHelp Care meddelar idag att ledningsgruppen förstärks och att en nyinsatt roll med inriktning försäljning adderas. Börge Granli anställs som Chef för Försäljning SME & Marknad (små och medelstora företag). Samtidigt går Elisabeth Wicklin, tidigare chef med ansvar för försäljning och kundrelationer, in i en ny roll som Chef för Försäljning Partners, Enterprise och Customer Success.

Börge Granli har en bred bakgrund inom försäljning och bolagsstyrning som entreprenör, konsult, rådgivare och VD åt teknikbolag. Tidigare har Börge bland annat varit VD för det noterade SaaS-bolaget 24SevenOffice dotterbolag i Sverige, 24SevenOffice AB, samt rådgivare åt ledningen i Eyeonid Group och Artificial Solutions. Börge är även grundare och ordförande i EcoDataCenter.

Sedan våren 2023 har Börge stöttat MedHelp Care som rådgivare inom försäljning och marknad, och nu anställs han permanent i den nyinsatta rollen som Chef för Försäljning SME & Marknad. Börge är därmed en del av ledningsgruppen sedan 1 september 2023.

Börge har en stark tilltro till MedHelp Cares affärsverksamhet och har innan sin fasta anställning köpt 140 000 aktier i MedHelp Care och har som mål att fortsätta öka sitt innehav.

”Det är otroligt kul att börja arbeta fullt dedikerad som en del av ledningen hos MedHelp Care. Det är ett bolag med ett väldigt spännande erbjudande och stor potential. Jag är övertygad om att framtiden ser ljus ut för MedHelp Care och hoppas kunna bidra med gott ledarskap och en ytterligare dimension i det pågående försäljnings- och marknadsarbetet”, säger Börge Granli, Chef Försäljning SME & Marknad.

”Vi är väldigt glada över att ha knutit till oss Börge till ledningsgruppen som en av våra försäljningsansvariga. Börge har stöttat oss i vårt försäljningsarbete som rådgivare under en period och har visat upp en mycket bred kunskap vad avser B2B-försäljning av SaaS-produkter. Att han nu lägger all sin tid och energi på vårt försäljningsarbete relativt potentiella SME-kunder kommer hjälpa oss ytterligare att skapa ökad kännedom om vårt erbjudande samt fortsatt tillväxt genom nya kunder”, säger Tobias Ekros, VD MedHelp Care.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tobias Ekros, VD
tobias.ekros@medhelpcare.com
Telefon: 08 528 528 00

Om MedHelp Care

MedHelp Care erbjuder en Hälsoplattform som används av mer än 500 företag och organisationer i det systematiska hälsoarbetet och hantering av sjukskrivning och rehabilitering. Med hjälp av AI och hälsodata identifierar Medhelp Care tidiga signaler på ohälsa och hjälper chefer och HR att arbeta proaktivt med förebyggande åtgärder. MedHelp Care är noterat på Nasdaq First North.

För mer information, se MedHelp Cares hemsida www.medhelp.se.

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Datum 2023-09-04, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!