MedHelp Care ingår samarbetsavtal med Falck

MAR

MedHelp Care meddelar idag att de har ingått ett samarbetsavtal med Falck (fd Previa). Avtalet innebär att Falck kommer att erbjuda MedHelp Cares produkt Hälsoplattform med AI inom ramen för sitt erbjudande för företagshälsovård.

Hälsoplattform med AI har sedan lanseringen våren 2023 mottagits väl av marknaden. Cirka 15 samarbetspartners, varav två rikstäckande, erbjuder sedan juni 2023 Hälsoplattform med AI.
 
Falck är i dagsläget Sveriges största aktör inom företagshälsa och anlitas av cirka 8 000 arbetsgivare med cirka 1,2 miljoner anställda. Arbetsgivare kan genom Hälsoplattform med AI ta kontroll över sjukfrånvaron och i ett tidigt skede identifiera tidiga signaler på ohälsa hos medarbetare. Det gör att arbetsgivare kan sätta in preventiva hälsoinsatser för att minska både kort- och långtidsfrånvaron, vilket resulterar i friskare medarbetare och minskade sjukfrånvarorelaterade kostnader.
 
”Jag är väldigt glad att vi nu har ingått avtal med Falck. Det innebär att vi nu har samarbeten med samtliga tre rikstäckande företag inom företagshälsovård i Sverige. Vi har nu ännu bättre förutsättningar för att fortsätta minska landets sjukfrånvaro och arbeta vidare mot vår vision om en halvering av långtidssjukfrånvaron i Sverige”, säger Tobias Ekros, VD på MedHelp Care.

Datum 2023-11-27, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!