MedHelp Care ingår nytt avtal om leverans till Botkyrka kommun

MedHelp Care meddelar idag att ett nytt avtal har ingåtts om leverans till Botkyrka kommun. Avtalet innebär att drygt 6 000 anställda i kommunen kommer att använda sig av MedHelp Cares hälsoplattform och sjukvårdsrådgivning.

Under hösten 2023 gjorde Botkyrka kommun en ny upphandling av en ”Tjänst för att
förebygga och hantera sjukfrånvaro”. Det meddelade MedHelp Care i kvartalsrapporten för det tredje kvartalet 2023 där man även meddelade att den offentliga upphandlingen förlorades. Genom under hösten ingånget samarbetsavtal med den i upphandlingen vinnande parten så kommer MedHelp Care dock att fortsätta att leverera sin tjänst till Botkyrka kommun och dess drygt 6 000 medarbetare.

”Det är jättekul att vi genom både befintliga och nya partnerskap kan nå ut bredare och addera fler användare i vår kundbas. Botkyrka kommun är en befintlig kund till oss som vi är väl bekanta med. Att vi nu får möjlighet att fortsätta erbjuda våra tjänster till dom, men via en ny partner, indikerar både början på ett nytt bra samarbete och att det finns ett behov av våra tjänster på marknaden”, säger Tobias Ekros, VD på MedHelp Care.

Datum 2024-01-23, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!