Verksamhetsuppdatering från M.O.B.A. Network - Positiv nedladdningstrend och utveckling

MOBA Network meddelar stolt att bolagets ansträngningar under de senaste kvartalen har resulterat i betydande framsteg. Med fokus på att fortsätta utveckla våra plattformar, kan vi rapportera att Porofessor, en av våra förvärvade plattformar, ökat kraftigt i antal nedladdningar sedan förvärvet. Porofessor har nått totalt 11,5 miljoner nedladdningar, med en stabil tillväxtsiffra på över 7.800 per dag. Dessutom observerar vi en positiv trend i intäkter per användare.

Utöver utvecklingen av Porofessors användarbas, har vi aktivt arbetat med att strukturera och utveckla våra övriga plattformar och vårt YouTube-nätverk, Union For Gamers. Vårt mål är att optimera synergier och skapa maximal nätverkseffekt över alla våra plattformar. Per dags dato innehar vi 25 community-varumärken och hanterar närmare 1000 YouTube-kanaler, en ökning från 13 community-hemsidor under H1 2021.

Denna tillväxt och utveckling understryker MOBA Networks engagemang i att ständigt förbättra och expandera våra erbjudanden för att skapa värde för våra användare och aktieägare.

Datum 2023-12-06, kl 10:49
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!