M.O.B.A. Network stärker erbjudandet till Content Creators genom samarbetsavtal med Mediacube Worldwide INC.

REG

M.O.B.A. Network ingår strategiskt samarbete med Mediacube Worldwide med avsikt att ytterligare stärka intäkterna för Union for Gamers (UFG), det Youtube-nätverk som M.O.B.A. Network äger och driver.

Genom detta samarbete kommer M.O.B.A. Network att stärka sin roll inom gaming communities och content creators, samtidigt som man drar nytta av Mediacube's framstående expertis inom content creator-tjänster samt drift av Youtube-nätverk (MCN).

Mediacube, en banbrytande pionjär inom Multi-Channel Network (MCN), har genom sin nyskapande tjänst MCPay tagit ytterligare steg mot att optimera content creators möjligheter till inkomstgenerering. Samarbetet inleds den 1 september och innebär att Mediacube kommer att assistera i den operativa verksamheten för Union for Gamers enligt M.O.B.A. Network's kravställning och specifikationer. Denna förändring syftar till att erbjuda de bästa tekniska lösningarna för content creators, inklusive ett dedikerat säljteam.

Enligt M.O.B.A. Network's bedömning förväntas denna förändring locka till sig nya content creators samt minska churn inom UFG. Samarbetet förutspås resultera i en ökning av intäkterna och samtidigt generera kostnadsbesparingar i den befintliga strukturen.

Med MCPay erbjuds unika fördelar, inklusive möjlighet till dagliga utbetalningar istället för månatliga, möjligheten att begära förskott för omedelbar åtkomst till intäkter samt smidig överföring av medel till olika kort, bankkonton och e-plånböcker.

Med Mediacube's imponerande erfarenhet inom området i kombination med M.O.B.A. Network's etablerade nätverk, skapas en kraftfull allians för att leverera mervärde till både gaming communities och content creators världen över.

"Detta strategiska partnerskap markerar ett spännande steg i vår strävan att stödja och utveckla content creators runt om i världen. Tillsammans med Mediacube kommer vi att utveckla en ännu mer gynnsam miljö för våra partners och stärka vårt engagemang för kvalitet och innovation." - Björn Mannerqvist, CEO M.O.B.A. Network

"Vi är glada för samarbetet med M.O.B.A. Network. Vår smidiga och snabba finansiella tjänst McPay ökar attraktionskraften i UFG och vi förväntar oss en ökning av antalet content providers i nätverket." - Michael Bychenok, CEO Mediacube Worldwide.

Datum 2023-08-22, kl 14:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!