Milstolpe nådd för mikrofokusrör - bolaget går in i nästa fas

Företagets VD, Mats Alm, understryker vikten av en fungerande helhetsprocess, från komponentval till slutkontroll, för att uppnå den önskade produktkvaliteten. Enligt Alm har det sista, kritiska steget i processen nu framgångsrikt slutförts. En produkt som uppfyller prestandakraven enligt ASTM E2903-18 har klarat slutkontrollen där rörets bildgivande egenskaper verifieras.

Framgången markerar en viktig milstolpe för Luxbright. För första gången har ett rör inte bara uppfyllt alla tekniska krav, utan också klarat företagets interna prestandakontroller. Detta möjliggör en ökning av produktionskapaciteten och representerar ett viktigt steg i kommersialiseringen av Luxbrights mikrofokusrör.

Denna framgång innebär också en möjlighet för Luxbright att utveckla sin marknadsandel och fortsätta sin tillväxt inom en konkurrenskraftig industri. Det positionerar företaget som en stark konkurrent i en bransch där kvalitet och prestanda är avgörande.

Datum 2023-10-04, kl 09:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!