Luxbright tar order på 0,9 miljoner kronor och förstärker samarbetet med L3Harris

REG

Dessa ordrar markerar en betydelsefull utvidgning av det redan framgångsrika samarbetet mellan Luxbright och L3Harris, och stärker ytterligare Luxbrights position på den globala marknaden för avancerade röntgensystem. "Detta är en naturlig fortsättning på det samarbete som etablerats med L3Harris," säger Mats Alm, VD för Luxbright. "De nya ordrarna fördjupar vår relation och bekräftar det ömsesidiga värdet av vårt partnerskap." 

Luxbright är engagerade i att leverera produkter av högsta kvalitet som möter strikta krav från kunderna. Samarbetet med L3Harris har inte bara möjliggjort utvecklingen av skräddarsydda lösningar för specifika applikationer vilket också ger möjlighet att utveckla framtida teknologier inom röntgenområdet. 

"Vi ser fram emot att fortsätta arbeta nära L3Harris för att leverera produkter som kan bidra till båda organisationernas framgång," tillägger Alm. 

Datum 2024-04-26, kl 10:14
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!