Lumito närvarar på Digital Pathology & AI Congress i London

Den 7–8 december ställer Lumito ut med egen monter på den årliga Digital Pathology & AI Congress i London. Närvaron är en del av bolagets varumärkesbyggande arbete inom bolagets primära målgrupp, inför den kommande lanseringen av SCIZYS.

- Det är viktigt för oss att bygga upp ett förtroende kring vårt varumärke och produkt. Vi arbetar för att synliggöra oss tidigt i kundens köpresa, för att etablera vår plats i vår primära målgrupps medvetande. Vi ställde ut på Digital Pathology & AI Congress för första gången förra året, och ser ett stort värde i att återkomma i år igen för att bygga vidare på dessa relationer, kommenterar VD Mattias Lundin som kommer att närvara tillsammans med tre kollegor inom Sales & Marketing. 

Lumitos produkt, SCIZYS, utgörs av en scanner och UCNP reagenser (Upconverting Nano Particles infärgningsvätskor). Bedömningen enligt senast uppdaterad tidsplan är att färdigställa och CE-märka SCIZYS under de första månaderna av 2024.

Datum 2023-11-08, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!