Lifeclean International

Volvo Cars väljer LifeClean för PFAS-sanering

LifeClean International AB (publ) ("Bolaget") offentliggjorde den 24 augusti 2023 ett tecknat återförsäljaravtal med BST AB. Idag kan Bolaget meddela att BST-gruppen har lagt sin första order angående PFAS-sanering av tank- och rörsystem vid en av Volvos Cars anläggningar i Torslanda.

”Vi är mycket nöjda över att samarbetet med BST-gruppen redan visar positiva resultat. Vårt engagemang i att sanera svenska industrier från de hälsovådliga PFAS-kemikalierna fortsätter, och vi kommer att löpande informera marknaden om vår framgång på detta område.”, säger Ragnar Krefting, grundare och styrelseledamot för LifeClean International AB.

”Vi är mycket glada att Volvo Cars gett oss i uppdrag att konvertera PFAS-kontaminerade brandsläckningssystem till miljövänliga släcksystem. Vårt uppdrag är att sanera och tvätta befintliga system med LifeCleans teknologi samt projektering och installation av nya miljövänliga skumsläcksystem. PFAS utgör ett enormt hot mot både människors hälsa och vår miljö, då är det viktigt att marknadsledande företag som Volvo Car AB visar övriga industrin vägen.”, säger BST-gruppens VD, Peter Bühler.

Bolagets Certified Adviser är Vator Securities AB | 08-580 065 99 | ca@vatorsec.se

Datum 2023-10-02, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!