Lifeclean International

Städa hållbart med Ekotipset och Kempartner Ocean AB – nytt kundsamarbete lanseras i butik

LifeClean International AB (publ) ("Bolaget") offentliggör idag att LifeCleans dotterbolag Kempartner Ocean AB – en ledande aktör inom hållbar tillverkning och utveckling av kemitekniska produkter – nyligen inlett samarbete med Ekotipset avseende utveckling och tillverkning av miljöanpassade rengöringsprodukter. Samarbetet har nu resulterat i en första order med produkter som tillgängliggörs i bland annat Clas Ohlsons butiker från och med den 24 november.

Första ordern uppgår till ca 800 tkr och avser utveckling och tillverkning av produkten Mirakelmedel, en första lansering i produktserien Ekotipsets Favoriter, samt några leveranser innan jul till Clas Ohlson. Bakom varumärket Ekotipset står influencern och bästsäljande författaren Ellinor Sirén.

Mirakelmedel är en effektiv rengöringsspray med fräsch hallondoft, avsedd för b.la. kök, badrum och fönster. Tillverkningen sker i Bolagets anläggning i Vadstena, miljö- och kvalitetscertifierad i enlighet med ISO 14001 respektive ISO 9001. Produkten är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga skadliga ingredienser och flaskan är tillverkad av 100 % återvunnen plast.

”Jag har tillsammans med Kempartner Oceans utvecklingsteam utvärderat produkterna som vi nu lanserar. Det känns otroligt roligt att få ge marknaden ett färdigblandat Mirakelmedel. Valet av samarbetspartner föll sig naturligt då jag både använt och testat deras Ocean-produkter tidigare och vet att de är duktiga på att utveckla hållbara och effektiva produkter.”, säger Ellinor Sirén.

Bolagets Certified Adviser är Vator Securities AB | 08-580 065 99 | ca@vatorsec.se

Datum 2023-11-22, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!