Lifeclean International

Ny VD i LifeClean International AB

MAR

LifeClean International AB (publ) (”Bolaget”) meddelar idag att styrelsen utsett Fredrik Tumegård till ny VD. Bolagets Interim-VD Anders Lundström återgår till rollen som CFO efter att Fredrik Tumegård tillträder i januari 2024.

Fredrik Tumegård arbetar idag som Global CTO samt Senior Vice President R&D för SVP Worldwide, världens största symaskinsföretag riktat till konsumenter med ikoniska varumärken som t.ex. Singer. Dessförinnan arbetade Fredrik under närmare fem år som VD för Net Insight, ett techbolag verksamt inom mediasektorn och noterat på Stockholmsbörsen. Tidigare i karriären har Fredrik haft ledande positioner inom bolag som NEC, TeliaSonera och Huawei.

”Vi är glada att inom kort kunna hälsa Fredrik Tumegård välkommen som ny VD till LifeClean International. Fredrik är en person som delar LifeCleans värderingar och ser potentialen med företaget och de produkter och lösningar som bolaget erbjuder. Fredrik har lång erfarenhet av att skala upp verksamheter inom komplexa miljöer med långa införsäljningscykler samtidigt som han bygger motiverade och resultatorienterade team. Det ska bli väldigt spännande att följa bolagets utveckling under Fredriks ledning”, säger Joachim Frykberg, Ordförande i LifeClean International AB.

”Jag ser verkligen fram emot att påbörja mitt nya uppdrag som VD för LifeClean och lära känna bolagets kompetenta medarbetare. LifeCleans innovativa produkter inom PFAS-sanering, desinfektion och rengöring löser många stora miljöproblem och kan rädda liv. Bolaget har en unik position på marknaden när det gäller att bidra till en grönare värld och jag är övertygad om att bolaget har all potential att expandera och nå nya höjder” säger Fredrik Tumegård.

Bolagets Certified Adviser är Vator Securities AB | 08-580 065 99 | ca@vatorsec.se

Datum 2023-10-16, kl 08:30
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.