Knowit vinner ramavtal med flera svenska myndigheter

Knowit tecknade i mars ett avtal med fyra svenska myndigheter. Avtalet gäller leverans av it-konsulttjänster till Läkemedelsverket, Sveriges geologiska undersökning (SGU), Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) och Livsmedelsverket och har en löptid på maximalt fyra år.
Upphandlingen utfördes gemensamt med myndigheterna och har ett totalt värde på 610 miljoner kronor.

Det nya avtalet sträcker sig över ett brett område där Knowit har möjlighet att stötta med tjänster från alla fyra affärsområden. Avtalet omfattar exempelvis verksamhetsutveckling, web, projektledning, systemutveckling och it-säkerhet

- Knowit stöttar offentliga Sverige att lyckas med sin viktiga digitaliseringsresa och det är otroligt glädjande att nu få hjälpa fyra viktiga myndigheter att ta tillvara digitaliseringens alla fördelar. AI och datadrivna beslutsstöd kan göra stora skillnader i deras verksamheter och här har Knowit ett brett erbjudande att bistå med, säger Magnus Tauvon, VD för Knowit i Uppsala och ansvarig för anbudet.

Datum 2024-03-21, kl 12:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!