Knowit utvecklar nytt visumsytem för finska Utrikesministeriet

Utvecklingsprojektet omfattar systemutveckling, underhåll, support och drifttjänster samt eventuell överföring av systemet till en molnplattform.

- Vi är mycket stolta över att ha vunnit uppdraget för Utrikesministeriet och möjligheten att delta i utvecklingen av system som har stor betydelse för hela Finland tillsammans med vår långsiktiga partner Gofore. Projektet är en viktig del av samhällsutvecklingen och ligger väl i linje med vår vision om att bidra till ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation, säger Tapio Koivisto, VD Knowit Solutions Oy.

Knowit deltog i anbudsprocessen för ramavtalet tillsammans med Gofore. Gofore fungerar som Knowits resursunderleverantör i projektet.

Visumsystemet är ett kritiskt och centralt system för Finland som stat, och utvecklingen av den nya plattformen skapar förutsättningar för exempelvis en mer effektiv process för arbetsrelaterad invandring.

Datum 2023-06-19, kl 14:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!