Klimator ingår projekt med Volvo Cars för detektion av halka

"Vi är hedrade att återigen få förtroendet från en världsledande biltillverkare i detta fall Volvo Cars, dessutom med ett projekt som understryker och bekräftar det värde och intelligens som Klimators teknologi tillför fordonsindustrin. Projektet ligger helt i linje med vår tekniska och affärsmässiga roadmap och vi ser fram emot ett spännande samarbete", säger Viktoria Bogren, ansvarig för affärsområdet Automotive hos Klimator. 

 

Om AHEAD

AHEAD är en teknologi som i realtid analyserar väglag och friktion framför ett fordon. Teknologin är ett resultat av över tio års forskning och utveckling inom väglagsklassificering. AHEAD ger fordonssystem information om rådande väglag vilket ökar funktionalitet och användning av avancerade förarstödssystem (ADAS) och självkörande teknologi (AD).


 

 

 

Datum 2023-10-27, kl 15:22
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!