Klimator ingår projekt med Volvo Cars för detektion av halka

"Vi är hedrade att återigen få förtroendet från en världsledande biltillverkare i detta fall Volvo Cars, dessutom med ett projekt som understryker och bekräftar det värde och intelligens som Klimators teknologi tillför fordonsindustrin. Projektet ligger helt i linje med vår tekniska och affärsmässiga roadmap och vi ser fram emot ett spännande samarbete", säger Viktoria Bogren, ansvarig för affärsområdet Automotive hos Klimator. 

 

Om AHEAD

AHEAD är en teknologi som i realtid analyserar väglag och friktion framför ett fordon. Teknologin är ett resultat av över tio års forskning och utveckling inom väglagsklassificering. AHEAD ger fordonssystem information om rådande väglag vilket ökar funktionalitet och användning av avancerade förarstödssystem (ADAS) och självkörande teknologi (AD).


 

 

 

Datum 2023-10-27, kl 15:22
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.