Klimator erhåller order från ledande leverantör till fordonsindustrin

"Detta projekt befäster Klimators som en växande aktör inom fordonsindustrin och påvisar hur viktig och relevant denna typ av information är för branschen. Vi är glada över samarbetet och vi tror att det kommer göra det möjligt för oss att fortsätta resan för att skapa tjänster som tänjer på gränserna för vad som är möjligt inom fordonssektorn och erbjuder kunderna ett ökat värde och banbrytande lösningar." säger Viktoria Bogren, ansvarig för affärsområdet Automotive hos Klimator.

 

Om Road Condition Data

Road Condition Data (RCD) är en molnbaserad Data-as-a-Service plattform som tillhandahåller data om nuvarande och framtida vägväder, för proaktiv mobilitet. RCD-plattformen använder en kombination av regelbaserade algoritmer, maskininlärning och enorma mängder verkliga vägdata. Informationen gör det möjligt för bland annat aktörer inom fordonsindustrin att förhöja förarupplevelsen samt förbättra och öka säkerheten hos avancerade förarstödssystem (ADAS) och teknologier för att möjliggöra autonom körning (AD).

 

Datum 2023-10-13, kl 11:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!