IRLAB presenterar på Life Science-dagen i Göteborg och har en fireside chat med ABG

Göteborg den 29 februari, 2024 – IRLAB Therapeutics AB (Nasdaq Stockholm: IRLAB A), ett företag som upptäcker och utvecklar nya behandlingar för Parkinsons sjukdom, meddelade idag att bolaget kommer att presentera på Life Science-dagen i Göteborg den 6 mars. Bolaget kommer också att medverka vid en fireside chat med ABG som kommer att publiceras den 6 mars.

På Life Science-dagen kommer företaget att presenteras av Viktor Siewertz, CFO på IRLAB, som kommer att hålla en 20-minuterspresentation av företaget följt av en 10-minuters Q&A kl. 09:15–09:45. Evenemanget hålls på Konferenscentrum Wallenberg, Medicinaregatan 20, Göteborg. Evenemanget livestreamas och kan ses i efterhand på eventets hemsida.

Mer information finns på www.lifesciencedagen.se

Fireside-chatten som hålls av ABG kommer att vara ett samtal mellan Viktor Siewertz, CFO på IRLAB och ABG:s analytiker. Samtalet kommer att spelas in och publiceras på ABG:s webbplats för uppdragsanalys under den 6 mars 2024.

För fireside-chatten och mer IRLAB-relaterat innehåll, besök https://cr.abgsc.com/foretag/irlab-therapeutics/Media/

Datum 2024-02-29, kl 07:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!