Intellego Technologies

Ändringar i styrelsen för Intellego Technologies

MARKN.

Björn Wetterling och Anders Ardstål har meddelat att de på egen begäran önskar lämna sina uppdrag som styrelseordförande respektive styrelseledamot i Intellego Technologies AB (publ) (”Bolaget”). Björn och Anders kommer arbeta i styrelsen fram till dess att nya styrelseledamöter valts. Bolaget avser att kalla till en extra bolagsstämma för att välja nya ledamöter till Bolagets styrelse. Aktieägaren Claes Lindahl föreslår att Johan Möllerström och Gregory Batcheller väljs till nya styrelseledamöter för tiden intill slutet av nästa årsstämma, samt att Gregory Batcheller väljs till styrelseordförande.

– Jag tackar Björn och Anders för ett gott samarbete under deras tid som ledamöter i styrelsen. Intellegos större ägare vill ändra fördelningen av styrelsen för att representera en ny ägarfördelning där Johan Möllerström och Greg Batcheller är tilltänkta, säger Claes Lindahl, Intellegos vd och största ägare.

Datum 2023-07-25, kl 20:38
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!