Insplorions vätgassensor i ny kommersiell pilotstudie

Insplorion AB (publ) kan nu meddela att ett projektavtal har signerats med en stor internationell kund aktiv inom kemisk produktion. Ordervärdet på det initiala projektet är ca 0,3 MSEK och innefattar leverans av Insplorions prototypsensorer NPS-P1.

Avsikten med det initiala projektet är att demonstrera prestandan hos en prototyp av Insplorions vätgassensor i fälttester i mycket korrosiva miljöer. Kunden har haft svårt att hitta en lämplig lösning för de svåra förhållanden som råder i produktionsanläggningen och Insplorions teknologi kan potentiellt vara väl lämpad för den här typen av miljö.
 
”Vi är mycket glada över projektet, eftersom det visar behovet av nya avkänningsmöjligheter i denna sektor. Pilotprojekt som detta är av stort värde för Insplorion, då de både demonstrerar behovet av våra sensorer och är det naturliga första steget till större kommersiella projekt”, säger VD Johan Rask.

Datum 2024-02-08, kl 10:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!