Max Lennaárd förstärker organisationen som ny VD för Hynion Sverige AB

REG

Max Lennaárd kommer närmast från Enerco Engineering & Automation, där han i egenskap av konsult har arbetat som projektledare på Scania CV AB med investerings- och förbättringsprojekt. Max har jobbat som VD i 25 år, varav 11 år inom tillverkningsindustrin. Han har också drivit eget företag och har många års erfarenhet av industrialiseringsprojekt, fabriksdesign, ISO-certifiering och produktionsteknik. 

"Vi är jätteglada att Max vill börja jobba med oss i Hynion Sverige. Nu när etableringen av våra första stora vätgastankstationer börjar närma sig slutförande, så är det dags att växla upp för att ta itu med nya projekt och vi är övertygade om att Max har rätt kompetens för att driva Hynion Sverige framåt", säger Slavica Djuric, VD och styrelseordförande för Hynion Sverige AB.

"Hynion är ett väldigt intressant bolag med otrolig kompetens. Att vara med och bidra till etableringen av vätgastankstationer som kommer att spela en nyckelroll i hållbara transporter är både en ära och en utmaning. Vi står inför en spännande tid med nya möjligheter och projekt, och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med det dedikerade teamet på Hynion", säger Max Lennaárd, tillträdande VD för Hynion Sverige.

"Max blir en viktig förstärkning för hela koncernen. Nu är ju det operativa fokuset till stor del i Sverige, och vi ser alla fram emot att Max kommer in och ökar drivkraften för etableringarna som vi har framför oss", säger Lars Amnell, styrelseordförande i Hynion AS.

För mer information kontakta:                  

Slavica Djuric, VD Hynion Sverige AB

och tf VD Hynion AS

Tel: +46 73 072 60 76

E-post: sd@hynion.com

Om Hynion

Hynion bygger, äger och driver vätgastankstationer i och runt de största städerna i Skandinavien. Företaget erbjuder tankstationer baserade på egen teknologi och årtionden av erfarenhet för nyckelfärdig etablering och drift av intresserade aktörer eller inom ramen för samarbeten eller delägarskap. Företagets ledning har också lång erfarenhet av att etablera och driva nystartade företag inom vätgasteknik och förnybar energi.

www.hynion.com

Datum 2023-12-05, kl 08:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!