Heba skriver entreprenadavtal med Rocmore för produktion av 128 hyreslägenheter i Källberga

Heba anlitar Rocmore för att bygga projekt Smedjan i nya småskaliga stadsdelen Källberga i Nynäshamn. Av de 128 hyreslägenheterna är 13 belägna i trivsamma radhus. Bygget planeras starta under hösten 2024.

Vi är glada över att få samarbeta med Rocmore som också byggt skolan i området. I Källberga finns det småskaliga och naturnära i en spännande och ny form där ekologisk och social hållbarhet står i centrum. Förutsättningarna rimmar väl med Hebas strategi att erbjuda bostäder för livets olika faser, säger Fredrik Hagel, projektchef på Heba.

Projektet Smedjan rymmer 128 hyreslägenheter fördelade på 1:or-5:or i storlekar mellan 40-100 kvm. 13 av lägenheterna uppförs som radhus. Alla lägenheter har balkong eller egen uteplats och det kommer finnas gott om parkeringsplatser. Till kvarteret hör fyra affärslokaler i anslutning till Källberga torg.

Byggstart planeras ske under hösten 2024, med preliminär första inflyttning andra halvåret 2026.

Vi på Rocmore är stolta och tacksamma att få förtroendet att bygga 128 lägenheter åt Heba i samverkan. Utvecklingsresan i området fortsätter och efter att ha byggt skolan åt barnen i samverkan får vi också bygga lägenheterna till hela familjen, säger Patrik Wågensand VD på Rocmore. 

Smedjan i Källberga är Hebas första etablering i Nynäshamn. Läget är attraktivt nära Nynäshamn med pendlingsmöjlighet till Stockholm.

Datum 2024-05-29, kl 08:30
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.