Heba förvärvar två äldreboenden i Tyresö

- Att Heba etablerar sig i Tyresö känns helt rätt. Och att vi förvärvar ytterligare två äldreboenden ligger i linje med strategin för hur vi ska fortsätta växa. De senaste åren har vi aktivt arbetat med att utnyttja både uppgång och nedgång i fastighetsmarknaden, med ett konstant fokus på att stärka vår intjäning och behålla vår starka finansiella ställning. Med detta förvärv kommer 27 procent av vårt driftnetto från samhällsfastigheter och förvärvet förbättrar Hebas intjäningsförmåga ytterligare, säger Patrik Emanuelsson vd Heba.

De energieffektiva fastigheterna ligger i lugnt och fint bostadsområde cirka 2 km från Tyresö centrum med närhet till bra service, goda kommunikationer och vacker natur. Äldreboendena drivs av operatören Vardaga.

Datum 2024-02-02, kl 11:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!