Café Maison öppnar på Close to home

Heba Fastighets AB:s (publ.) dotterbolag Close to home har hyrt ut en del av sin lokal vid Hamnparken i Norrtälje till Café Maison. Hyresavtalet löper på fem år. Cafét kommer att drivas av entreprenörerna bakom Bistro Magasinet. Visionen för caféverksamheten är att det ska andas Paris.

Café Maison kommer att bli ett bra och mysigt tillskott till Close to homes coworkingverksamhet. Cafét kommer kunna funka som en öppen mötesplats för våra medlemmar och deras gäster, liksom människor som rör sig i grannskapet. Det passar bra med vår målsättning om att skapa en social hub i bostadsområdet, säger Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba Fastighets AB.

Close to home har hyrt ut en del av sin lokal till Café Maison. Personerna bakom caféverksamheten, Nisreen Alhabbash, VD och hennes man Aladdin, driver idag en familjerestaurang, Bistro Magasinet, bara ett stenkast från Close to homes lokal på Pilgatan 13–15. Nisreen och Aladdin har nära 25 års erfarenhet av att driva restaurang- och caféverksamhet. Visionen för caféet är att ”det ska andas Paris” när man kommer in för att köpa en kaffe eller äta lunch.

Close to home Norrtälje kommer att öppna vid Hamnparken i Hebas fastighet på Pilgatan 13-15 den 31 maj 2024. Close to homes verksamhet syftar till att främja verkliga möten, kreativitet och innovation bland företagare, entreprenörer och frilansare i Roslagen.

Redan idag är det möjligt att anmäla intresse för medlemskap från 750 kronor per månad. Både privatpersoner och företag kan bli medlemmar – Homies. Permanentboende och sommargäster är lika välkomna. Heba erbjuder sina bostadshyresgäster ett medlemskap på Close to home till ännu mer förmånliga priser som en boendetjänst. Close to home hyr även ut kontor till företag och föreningar.

Datum 2024-04-16, kl 11:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!