Två nya kryptovalutor tillgängliga för handel på GreenMercs kryptobörs Trijo

REG

De nya kryptovalutorna som är tillgängliga för handel för Trijos kunder är:

Bitcoin Cash (BCH) – Bitcoin Cash (BCH) är en kryptovaluta som skapades som en avknoppning från Bitcoin i augusti 2017. Syftet med Bitcoin Cash var att öka transaktionskapaciteten genom att öka blockstorleken från 1 MB till 8 MB, vilket möjliggör snabbare och billigare transaktioner. Det lanserades som ett alternativ till Bitcoin för dagliga betalningar och handel.

Aptos (APT) – Aptos är en nyare kryptovaluta och blockchain-projekt som fokuserar på att skapa en högpresterande och skalbar plattform för decentraliserade applikationer (dApps). Aptos använder avancerad teknik och konsensusmekanismer för att erbjuda snabba transaktioner och hög säkerhet, med målet att bli en ledande infrastruktur för nästa generationens blockchain-applikationer.

De nya kryptovalutorna har valts ut baserat på kriterier som likviditet, marknadskapitalisering och hur länge de har funnits på marknaden.

"Trijos kunder kan nu välja mellan 26 olika kryptovalutor, fler än hos någon annan svensk aktör. Att kunna ge våra användare stor valfrihet och hela tiden förbättra vår tjänst tror vi är nyckeln för att bygga Sveriges bästa kryptobörs." säger Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc.

Datum 2024-06-18, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!