Oleg Sutjagin investerar i GreenMerc och ansluter sig till GreenMercs advisory board

Oleg Sutjagin har en lång och framgångsrik karriär inom public equity och riskkapital, med en särskild expertis inom marknadsanalys och strategiska investeringar.

"Jag ser fram emot att stödja GreenMerc i deras fortsatta expansion och utveckling. Deras position på marknaden och den spännande tillväxtpotential de besitter var avgörande faktorer för min investering. Jag tror att vi har en väldigt spännande resa framför oss." säger Oleg Sutjagin.

Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc, kommenterar: "Vi är mycket glada över att välkomna Oleg Sutjagin till vårt advisory board. Hans omfattande erfarenhet inom investeringar och entreprenörskap kommer att vara ovärderlig för oss."

GreenMerc ser fram emot att dra nytta av Oleg Sutjagins erfarenhet och råd när företaget fortsätter sin tillväxtresa och strävar efter att leverera värde till sina aktieägare.

Datum 2024-06-19, kl 12:00
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.