GreenMercs kryptobörs Trijo.se breddar utbudet med tre nya kryptovalutor

De nya kryptovalutorna som är tillgängliga för Trijos kunder är: 

Avalanche (AVAX) – Med sitt smartkontrakt-blockkedja är Avalanche utformad för att effektivisera och skala upp användningen av decentraliserade applikationer, vilket positionerar den som en stark konkurrent till Ethereum

 

Shiba Inu (SHIB) – Från att vara en meme-tillgång har Shiba Inu vuxit till att bli en globalt erkänd valuta som accepteras av hundratals handlare världen över, en indikation på ökande populäritet och acceptans.

 

TRON (TRX) – TRON förespråkar digitala innehållsskapares rättigheter genom att erbjuda en decentraliserad plattform där skapare kan erhålla full ersättning för sitt arbete, vilket utmanar traditionella medieplattformar.

 

 

"Det är viktigt för oss att ständigt förbättra vårt utbud då vi vill vara det bästa alternativet på den svenska kryptomarknaden, både beträffande pris och sortiment," säger Arvid Börje Ramberg, vd för GreenMerc.

 

Datum 2024-05-06, kl 11:44
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!