GreenMerc utvecklar nytt affiliate-system för kryptobörsen Trijo

REG

Det nya affiliate-programmet är designat för att belöna Trijos lojala användare samtidigt som det hjälper till att expandera användarbasen på ett organiskt och kostnadseffektivt sätt. Programmet fungerar på ett enkelt och transparent sätt: när en ny användare registrerar sig via en befintlig användares länk, erhåller den nya användaren 100 kr i bitcoin, och den ursprungliga användaren får 25 % av de courtageavgifter som genereras av den nya användarens handel i sex månader.

Arvid Börje Ramberg, VD för GreenMerc, säger:

"Vi är mycket entusiastiska över att lansera detta nya affiliate-program. Det är en fantastisk möjlighet för våra användare att inte bara introducera sina vänner till Trijo och bitcoin, utan också att själva tjäna på det. Vi tror att detta program kommer att stärka gemenskapen bland våra kunder och skapa en ännu mer dynamisk och engagerad användarbas."

Affiliate-programmet är en del av Trijos pågående satsning på att förbättra användarupplevelsen och skapa värde för sina kunder. Genom utvecklingen av GreenMercs tekniska plattform fortsätter Trijo att erbjuda innovativa lösningar och verktyg för kryptovalutahandel.

För mer information om affiliate-programmet och hur du kan börja tjäna på att dela Trijo med dina vänner, besök vår webbplats på www.trijo.se/affiliate

Datum 2024-06-17, kl 13:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!