GreenMerc AB (publ) meddelar avsikt att förvärva NorthCrypto Oy

REG

GreenMerc och NorthCrypto har undertecknat en avsiktsförklaring (LOI) som beskriver de viktigaste villkoren för det föreslagna förvärvet. Processen för due diligence och slutgiltiga förvärvsvillkor inleds omedelbart.

Förvärvet ligger i linje med GreenMercs strategiska mål att expandera sin teknologiplattform och förbättra sin innovationsförmåga och regelefterlevnad. Sammanslagningen förväntas skapa betydande synergier, förbättra den nya enhetens marknadsposition och ge ökat värde till kunder och aktieägare.

Båda företagen är för närvarande lönsamma och förväntar sig både en ökad lönsamhet och förbättrat kassaflöde som ett resultat av sammanslagningen.

Enligt villkoren i LOI har NorthCrypto gått med på en sex månaders exklusivitetsperiod, under vilken de inte kommer att förhandla med andra parter.

###

Denna information är sådan som GreenMerc AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, av nedanstående kontaktperson, för offentliggörande den 26 juni 2024 kl. 14:25 CET

Datum 2024-06-26, kl 14:27
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!