Vobling vinner bransch-pris för VR Fire Trainer i Tyskland

Goodbye Kansas Group AB:s (publ) dotterbolag, Vobling AB, har hedrats med det prestigefyllda priset "Årets Produkt 2023" av branschorganisationen FeuerTrutz, i Tyskland. Priset delas ut till återförsäljaren Gloria GmbH under veckans branschmässa i Nürnberg, och har stort värde för produkten VR Fire Trainers marknadsföring och försäljning på den för Vobling strategiskt viktiga tyska marknaden.

Varje år hedrar FeuerTrutz Award-trofén trendsättande produkter och koncept i tre olika brandskyddskategorier. Juryn består av läsarna av FeuerTrutz och en specialistjury. VR Fire Trainer övertygade hela vägen och utsågs av juryn till vinnare i kategorin ”Årets Produkt 2023”.

”Att VR Fire Trainer vinner Tysklands kanske mest prestigefulla utmärkelse, Årets produkt 2023 i FeuerTruz Awards, är ett mycket starkt bevis för hur uppskattad produkten är hos kunderna. Vi fortsätter att driva innovationen inom brandsäkerhetsutbildning och ser fram emot att stärka fler organisationer med vår VR Fire Trainer. Håll utkik efter fler uppdateringar!” säger Amanda Bengtsson, Head of Products and Operations på Vobling.

VR Fire Trainer representerar ett banbrytande framsteg inom brandsläckningsutbildning. Denna innovativa produkt kombinerar virtuell verklighet med en interaktiv brandsläckare för att skapa en verklighetstrogen träningsupplevelse. Deltagarna omsluts av olika virtuella miljöer där de navigerar i realistiska övningar och simulerar olika brandscenarier. VR Fire Trainer går utöver konventionella träningsmetoder genom att inkludera funktioner som brandspridning, rökutveckling och materialantändlighet, vilket säkerställer en oöverträffad nivå av realism.

”Vobling har en uppskattad produkt och en stark position i sin specifika nisch och det är förstås mycket värdefullt att det uppmärksammas på det här sättet, inte minst på en sådan viktig marknad som Tyskland,” säger Stefan Danieli, VD för Goodbye Kansas Group.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Danieli, Koncernchef och VD, Goodbye Kansas Group
E-mail: stefan.danieli@goodbyekansas.com
Tel: +46 701 981049

Datum 2023-06-26, kl 13:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!