Vobling tecknar nya och uppdaterade avtal med återförsäljare

Goodbye Kansas Group AB:s (publ) dotterbolag Vobling AB har tecknat uppdaterade avtal med återförsäljarna Dafo Brand AB och Gloria GmbH. Avtalet med Dafo Brand ger bolaget exklusiv rätt att sälja VR Fire Trainer i Sverige och Finland samt icke-exklusivt i Norge, medan avtalet med Gloria GmbH ger bolaget exklusiv rätt att sälja produkten i Tyskland, Österrike och Schweiz. Därutöver har Gloria GmbH även rätt att icke-exklusivt sälja VR Fire Trainer i Holland, UK och Polen.

I linje med Goodbye Kansas Groups strategiska fokus att renodla verksamheten och öka lönsamheten har Vobling tidigare i år avyttrat konsultverksamheten för att fokusera på produkten VR Fire Trainer.

”Det är glädjande att Vobling tecknar uppdaterade återförsäljaravtal för VR Fire Trainer. Avtalen ger Vobling försäljnings- och distributionskraft på några av Europas största marknader för brand- och säkerhetsprodukter. Vi undersöker därutöver möjligheterna på ytterligare några marknader internationellt. Efter beslutet om renodling av Goodbye Kansas Group fortsätter vi arbeta aktivt för att utveckla och stärka icke-kärnverksamheter inför potentiella försäljningar,” säger Stefan Danieli, VD för Goodbye Kansas Group.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Danieli, Koncernchef och VD, Goodbye Kansas Group
E-mail: stefan.danieli@goodbyekansas.com
Tel: +46 701 981049

Goodbye Kansas Group
Goodbye Kansas Group AB (publ) är en ledande leverantör av teknologidrivet visuellt innehåll. Företaget skapar prisbelönta visuella upplevelser för alla media och erbjuder produkter som kombinerar avancerad teknologi med artisteri i världsklass. För att tillvarata tillväxtmöjligheter har koncernen strukturerat verksamheten i tre affärsområden: Visual Content & Brand, IP & Products och Games & Apps. Visual Content & Brand erbjuder visuellt innehåll för film, TV och dataspel. IP & Products utvecklar IP för film och TV, erbjuder virtuell träning genom VR och en SaaS-lösning för 3D-visualisering av produkter för e-handel. Games & Apps utvecklar mobilspel och erbjuder en app för 3D-animering. Goodbye Kansas Group är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har verksamhet i Stockholm (HQ), London, Helsingfors, Vilnius och Belgrad.

Bolaget har Erik Penser Bank AB som Certified Adviser.

Datum 2023-05-12, kl 18:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!