Styrelseförändringar i Goodbye Kansas Group

MARKN.

Styrelseledamöterna Marina Andersson och Anna Ljungdahl har begärt att få lämna sina styrelseuppdrag i Goodbye Kansas Group. Anmälan om deras utträde kommer omgående att inlämnas till Bolagsverket och träder i kraft när den mottagits. De tillträdde sina uppdrag i samband med årsstämman april 2023 men väljer nu att lämna på grund av att förutsättningarna har förändrats sedan de valdes in i styrelsen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Danieli, Koncernchef och VD, Goodbye Kansas Group
E-mail: stefan.danieli@goodbyekansas.com
Tel: +46 701 981049

Goodbye Kansas Group
Goodbye Kansas Group AB (publ) är en ledande leverantör av teknologidrivet visuellt innehåll. Kärnverksamheten bedrivs i dotterbolaget Goodbye Kansas Studios som erbjuder visuellt innehåll för film, TV och dataspel. Företaget skapar prisbelönta visuella upplevelser för olika medier och erbjuder produkter som kombinerar avancerad teknologi med artisteri i världsklass. Koncernen bedriver också verksamhet i ett antal nischområden där möjligheter att utveckla starka marknadspositioner och växa med lönsamhet bedöms finnas: Virtuell träning genom VR, lösningar för 3D-visualisering samt en portfölj av utvecklingsbara spel, appar och andra immateriella rättigheter. Goodbye Kansas Group har huvudkontor I Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Erik Penser Bank som Certified Adviser.

www.goodbyekansasgroup.com

Datum 2023-10-24, kl 11:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!