Ledningsförändringar i Goodbye Kansas Studios

MAR

Goodbye Kansas Groups VD och koncernchef Stefan Danieli tar nu även över som VD i koncernens dotterbolag Goodbye Kansas Studios. Nuvarande dotterbolagschefen Markus Manninen lämnar bolaget på egen begäran och avgår samtidigt från posten som vice vd för koncernen.

”Studioverksamheten har under Markus Manninens ledning förstärkt sin position på den amerikanska marknaden samt skapat förutsättningar för affärsmöjligheter i nya segment. Arbetet med att utveckla studioverksamhetens effektivitet och styrning måste nu accelereras för att vi ska kunna fortsätta förbättra vår kostnadsstruktur och nå verksamhetens lönsamhetspotential. Vi kommer att prioritera det arbetet, parallellt med att vi fortsatt fokuserar på vårt försäljningsarbete,” kommenterar Stefan Danieli.

Markus Manninen lämnar på egen begäran alla sina uppdrag i Goodbye Kansas Group och beslutet följer diskussioner gällande bolagets styrning som inleddes redan i början av sommaren. I samband med att Markus Manninen lämnar koncernen genomför Goodbye Kansas Group förändringar för att upprätta en helt integrerad organisation för studioverksamheten och nuvarande koncernfunktioner. Bolaget har inga kostnader eller framtida ekonomiska åtaganden till följd av förändringarna som träder i kraft omgående.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Danieli, Koncernchef och VD, Goodbye Kansas Group
E-mail: stefan.danieli@goodbyekansas.com
Tel: +46 701 981049

Goodbye Kansas Group
Goodbye Kansas Group AB (publ) är en ledande leverantör av teknologidrivet visuellt innehåll. Kärnverksamheten bedrivs i dotterbolaget Goodbye Kansas Studios som erbjuder visuellt innehåll för film, TV och dataspel. Företaget skapar prisbelönta visuella upplevelser för olika medier och erbjuder produkter som kombinerar avancerad teknologi med artisteri i världsklass. Koncernen bedriver också verksamhet i ett antal nischområden där möjligheter att utveckla starka marknadspositioner och växa med lönsamhet bedöms finnas: Virtuell träning genom VR, lösningar för 3D-visualisering samt en portfölj av utvecklingsbara spel, appar och andra immateriella rättigheter. Goodbye Kansas Group har huvudkontor I Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Erik Penser Bank som Certified Adviser.

www.goodbyekansasgroup.com

Datum 2023-09-08, kl 10:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!