Kommuniké från extra bolagsstämma i Goodbye Kansas Group AB

MARKN.

Goodbye Kansas Group AB ("Bolaget") har idag, den 30 november 2023, hållit en extra bolagsstämma. Bolagsstämman beslutade bland annat att ingå avtal om ersättning för borgensåtagande med närstående. Kallelse till extra bolagsstämman samt fullständiga förslag finns tillgängliga på Bolagets hemsida, https://goodbyekansasgroup.com.

För att säkerställa genomförandet av det rörelseöverlåtelseavtal som Bolaget ingått, och som offentliggjordes av Bolaget den 14 november 2023, avseende förvärv av tillgångar och rättigheter i Goodbye Kansas Studios AB:s konkursbo och Goodbye Kansas Holding AB:s konkursbo har Per Anders Wärn lämnat ett borgensåtagande avseende betalningen av den avtalade köpeskillingen. Stämman beslutade att Bolaget ska ingå avtal om ersättning för borgensåtagandet med Per Anders Wärn. Avtalet innebär att Per Anders Wärn ska erhålla en ersättning för borgensåtagandet motsvarande 10 procent av det garanterade beloppet. Det garanterade beloppet uppgår till 4,95 MSEK varför ersättningen kommer uppgå till 495 KSEK. Bolaget ska enligt avtalet betala ersättningen till Per Anders Wärn efter att den kapitalanskaffning som offentliggjordes av Bolaget den 25 oktober 2023 ("Kapitalanskaffningen") har genomförts. Betalning ska erläggas kontant eller, om Per Anders Wärn begär det, genom kvittning mot units i Kapitalanskaffningen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Danieli, Koncernchef och VD, Goodbye Kansas Group
E-mail: stefan.danieli@goodbyekansas.com
Tel: +46 70 198 10 49

Goodbye Kansas Group
Goodbye Kansas Group AB (publ) är en ledande leverantör av teknologidrivet visuellt innehåll. Goodbye Kansas Group har huvudkontor I Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Carnegie Investment Bank AB (publ) som Certified Adviser.

Datum 2023-11-30, kl 12:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!