Goodbye Kansas Studios vinner In-Game Cinematics order från ny strategisk kund

Goodbye Kansas Studios har fått en order för produktion av in-game-innehåll till ett spelprojekt. Ordern kommer från en ny, strategisk, internationell kund och värdet på ordern uppgår till ca 16 MSEK. Produktionen stärker och expanderar Goodbye Kansas Studios tjänsteutbud inom skapandet av högkvalitativt cinematiskt innehåll för spelmotorer. Projektet har inletts, och kommer att pågå under de två första kvartalen 2024.

“Den här ordern visar att vi har ett starkt momentum i studioverksamheten, som vi nu satsar på med full kraft efter förra årets fokuserade strukturåtgärder. Att vi nu vinner förtroendet från en ny kund inom ett segment med stor tillväxtpotential visar på styrkan i vårt varumärke och konkurrenskraften i de tjänster vi erbjuder,” säger Stefan Danieli, VD i Goodbye Kansas Group.

Efter ett antal genomgripande strukturåtgärder under 2023 fokuserar börsnoterade Goodbye Kansas Group i dag fullt ut på verksamheten i dotterbolaget Goodbye Kansas Studios, en ledande leverantör av teknologidrivet visuellt innehåll på en global marknad.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Danieli, Koncernchef och VD, Goodbye Kansas Group
E-mail: stefan.danieli@goodbyekansas.com
Tel: +46 701 98 10 49

Goodbye Kansas Group
Goodbye Kansas Group AB (publ) är en ledande leverantör av teknologidrivet visuellt innehåll på en global marknad. Goodbye Kansas Group har huvudkontor I Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Carnegie Investment Bank AB (publ) som Certified Adviser.

Datum 2024-02-01, kl 12:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!