Goodbye Kansas ingår avsiktsförklaring om avyttring av Vobling

MAR

Goodbye Kansas Group har idag ingått avsiktsförklaring avseende avyttring av dotterbolaget Vobling AB. Avsiktsförklaringen har ingåtts med en potentiell internationell köpare som vill förbli icke namngiven. Avsiktsförklaringen utgör inte ett bindande köpeavtal, men ger motparten möjlighet att fullfölja en påbörjad kommersiell och teknisk due diligence. Försäljningen väntas ge ett likviditetstillskott till koncernen. Avyttringen fullföljer Goodbye Kansas Groups strategi att renodla och fokusera på verksamheten i Goodbye Kansas Studios.

Parterna har uttalat den gemensamma avsikten att senast 31 juli 2024 träffa ett bindande avtal om överlåtelse på de villkor som anges i avsiktsförklaringen. Avsiktsförklaringen innebär dock inte i sig att parterna har förbundit sig att fullfölja affären. Vobling grundades 2015 och har utvecklat produkten VR Fire Trainer, som erbjuder en VR-baserad lösning för brandbekämpningsträning.

Datum 2024-05-29, kl 23:04
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!