Goodbye Kansas Group meddelar underskott avseende bolagets kortsiktiga finansiering

MAR

Goodbye Kansas Group befann sig i slutskedet av förhandlingar gällande en betydande order, uppgående till ca 30 MSEK, men detta resulterade inte i ett slutgiltigt avtal. Goodbye Kansas Group befinner sig därför i en situation där bolaget saknar tillräcklig finansiering för verksamheten under första halvan av 2024. Bolaget bedömer att nuvarande rörelsekapital är tillräckligt för att täcka bolagets kapitalbehov till och med mitten av mars 2024. Styrelsen utvärderar möjliga alternativ för att finna en lösning på situationen.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Stefan Danieli, Koncernchef och VD, Goodbye Kansas Group 
E-mail: stefan.danieli@goodbyekansas.com 
Tel: +46 701 98 10 49 
 
Goodbye Kansas Group 
Goodbye Kansas Group är en leverantör av teknologidrivet visuellt innehåll och utvecklar lösningar för visuella effekter (VFX), animation, speltrailers och In-Game. Koncernen har några av världens ledande underhållningsbolag som kunder. Goodbye Kansas Group har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Carnegie Investment Bank AB (publ) som Certified Adviser. 
 

Datum 2024-02-16, kl 12:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!