Gaming Corps erhåller godkännande i Lettland

MARKN.

Gaming Corps AB (publ) ("Bolaget" eller "Gaming Corps") har idag via sitt dotterbolag Gaming Corps Malta Ltd erhållit godkännande att distribuera sina spel i Lettland.

Den reglerade marknaden i Lettland är relativ ung och kontrolleras av Lotteries and Gambling Supervisory Inspection of the Republic of Latvia som grundades 1 januari 1998.

För mer information besök gärna: www.iaui.gov.lv/en



” Vi är glada att erhålla detta godkännande i Lettland vilket gör att vi nu kan sluta avtal med operatörer verksamma på denna marknad. Lettland är det senaste tillskottet på reglerade marknader som bolaget nu erhållit godkännande i och det är i enlighet med den utarbetade strategin som vi haft för bolagets tillväxt. ” Säger Juha Kauppinen, VD

För mer information, vänligen kontakta
Juha Kauppinen, vd: juha@gamingcorps.com

Claes Tellman (TF) IR-ansvarig: ir@gamingcorps.com

Certified Adviser, Eminova Fondkommission AB: info@eminova.se, +46 8 684 211 00

Detta pressmeddelande finns tillgängligt i sin helhet på www.gamingcorps.com/newsroom

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som är angiven av Gaming Corps nyhetsdistributör MFN vid publiceringen av detta pressmeddelande.

Datum 2023-06-09, kl 16:56
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!