Kommuniké från extra bolagsstämma i Fluicell AB (publ)

REG

Följande huvudsakliga beslut fattades vid bolagsstämman:

Beslut om minskning av aktiekapitalet utan indragning av aktier för täckande av förlust
Stämman beslutade om minskning av bolagets aktiekapital utan indragning av aktier i enlighet med styrelsens förslag.

Beslut om ändring av bolagsordningen
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om att anta ny bolagsordning, varvid gränserna för bolagets aktiekapital respektive antalet aktier ändras.

Beslut om nyemission av aktier och teckningsoptioner (s.k. units) med företrädesrätt för befintliga aktieägare
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om nyemission av så kallade units bestående aktier samt teckningsoptioner av serie TO5 respektive TO6 med företrädesrätt för bolagets aktieägare.

Beslut om bemyndigande för styrelsen att fatta beslut om emission av aktier och teckningsoptioner (s.k. units) till garanter
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, att bemyndiga styrelsen att, under tiden till nästa årsstämma vid ett eller flera tillfällen med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, fatta beslut om emission av så kallade units bestående av aktier samt teckningsoptioner av serie TO5 respektive serie TO6 i syfte uppfylla bolagets skyldigheter enligt ingångna garantiavtal avseende företrädesemissionen.

Styrelsens fullständiga förslag finns tillgängliga på bolagets hemsida (www.fluicell.com).

För mer information, vänligen kontakta:
Carolina Trkulja, VD
+46 (0) 705 52 63 25 

carolina@fluicell.com

Datum 2024-01-04, kl 13:25
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!