Fluicell bjuder in till digital kapitalmarknadsdag den 22 maj

Fluicell kommer att ge en uppdatering kring Bolagets utvecklingsarbete och tillväxtstrategi samt ge en inblick i Fluicells framsteg inom regenerativ medicin och vävnadsbaserade sjukdomsmodeller.

VD Victoire Viannay kommenterar:

"Fluicell befinner sig i ett otroligt spännande skede just nu där vi utifrån vår roll som innovationsledare inom bioprinting och tissue engineering har en unik möjlighet att skapa banbrytande lösningar inom regenerativ medicin och läkemedelsutveckling. Vi är idag på god väg att uppfylla många av våra ambitiösa utvecklingsmål och lägger nu grunden för vår framtida tillväxt. Med utgångspunkt i den stärkta marknadsställningen för våra forskningslösningar, vårt partnerskap kring bioprintade hjärtsäkerhetsmodeller och vårt utvecklingsprogram för bioprintade vävnadsterapier för behandling av typ 1-diabetes bygger vi ett Fluicell som förändrar hur sjukdomar behandlas. Jag är mycket glad att kunna välkomna investerare till vår kapitalmarknadsdag den 22 maj för att ta del av våra pågående framsteg och våra planer för Fluicells framtida utveckling."

Kapitalmarknadsdagen genomförs digitalt och kommer att sändas live med möjlighet för deltagare att ställa frågor. Vänligen använd följande länk för att delta den 22 maj eller ställa frågor till Bolaget på förhand: https://www.finwire.tv/webcast/fluicell/kapitalmarknadsdag-22-maj/.

För de som inte har möjlighet att följa livesändningen direkt kommer en inspelad version finnas tillgänglig i efterhand på Fluicells hemsida (https://fluicell.com/) tillsammans med samtliga presentationer. Ett detaljerat program kommer att göras tillgängligt innan sändningen.

För mer information, vänligen kontakta:
Victoire Viannay, VD, +46 (0) 763 07 03 27,  victoire@fluicell.com

Datum 2023-05-05, kl 08:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!